• Τραπέζι βάπτισης
  • Μενού βάπτισης
  • Μενού βάπτισης μπουφέ
  • Δημιουργία μενού βάπτισης
  • Catering βάπτισης
  • Catering για βάπτιση

Catering βάπτισης

«Νεοφώτιστη», εμπνευσμένη γεύση!

Catering για τραπέζι βάπτισης
Βαπτίζετε το αγγελούδι σας! Σε αυτή τη μοναδική ημέρα, θέλετε όλα να είναι αξέχαστα ωραία. Και θα είναι! Η διακόσμηση, τα λουλούδια, κάθε λεπτομέρεια! Αλλά και το μενού της ημέρας της βάπτισης, θα δώσει έναν υπέροχο γευστικό τόνο που θα βασίζεται στο δικό σας προσωπικό γούστο και στην εμπειρία της ομάδας του IΑΜ GOURMET.

Δημιουργία μενού βάπτισης - Service

Είμαστε εξοπλισμένοι με πολλές προτάσεις εκλεπτυσμένων γεύσεων που μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτό που έχετε φανταστεί. Έτσι, το τραπέζι που θα παραθέσετε θα είναι κάτι που θα αφήσετε εξ ολοκλήρου πάνω μας, θα φέρει την υπογραφή ανώτερης ποιότητας και αυθεντικότητας, αλλά ταυτόχρονα θα έχει και κάτι από εσάς, καθώς θα έχει προκύψει και από τη δική σας καθοδήγηση.

Μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών και σεφ μας, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία του μενού, το catering βάπτισης, καθώς και όλο το service και την παρουσίαση, όπως μπουφέ βάπτισης ή άλλου τύπου διαμόρφωση που σας εξυπηρετεί.

Επίσης, οι δημιουργίες μας μπορούν να καλύψουν και ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες, καθώς μπορούμε να προτείνουμε και πολλά επιπλέον πιάτα (χορτοφαγικά, με χαμηλά λιπαρά κ.λπ.).

Ζήστε την ομορφιά των στιγμών της βάπτισης του παιδιού σας όπως σας αρμόζει, με χαρά, αλλά και με την ικανοποίηση ότι έχετε επιλέξει να δώσετε στους καλεσμένους σας μια γεύση γιορτής ξεχωριστή, μια γεύση γιορτής «IAM GOURMET»!

Δημιουργήστε το δικό σας μενού επιλέγοντας γεύσεις της προτίμησής σας

Υπηρεσίες Catering
Ρόδου 58
144 52, Αθήνα
Μεταμόρφωση Αττικής
T. 213 032 5999

© IAM Gourmet

Created by Advalue