Σίτιση προσωπικού εταιρειών

Εργασία και... γευστική χαρά!

Το προσωπικό σας είναι η κινητήρια δύναμη της επιχείρησής σας. Είναι φυσικό, για την κάλυψη της σίτισης των εργαζομένων σας, να αναζητάτε υπηρεσίες catering με ιδιαίτερες προδιαγραφές ποιότητας.

Είτε οι ανάγκες σας αφορούν catering σε περιστασιακή, είτε σε πιο μόνιμη βάση, στην ομάδα του ΙΑΜ GOURMET είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε απολαυστικές γεύσεις μέσα από ενδιαφέροντα και συνάμα διατροφικά πλήρη μενού.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών catering και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους ήδη υπάρχοντες πελάτες που μας εμπιστεύονται και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας, όπως όμιλοι επιχειρήσεων, ιδιωτικοί οργανισμοί, εταιρείες του τραπεζικού κλάδου, αλλά και εταιρείες σίτισης προσωπικού.

Είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να ακούσουμε τις ανάγκες σας και με βάση αυτές να κάνουμε προτάσεις που σχετίζονται τόσο με την ελληνική κουζίνα, όσο και με έθνικ κουζίνες για τις οποίες πολλοί πελάτες μάς γνωρίζουν και μας προτιμούν.

Επίσης, καλύπτουμε με τον πιο επαρκή τρόπο διατροφικά μενού για ιδιαίτερες ανάγκες, όπως μενού χορτοφάγων ή μενού με χαμηλά λιπαρά.

Δημιουργήστε το δικό σας μενού επιλέγοντας γεύσεις της προτίμησής σας

Υπηρεσίες Catering
Ρόδου 58
144 52, Αθήνα
Μεταμόρφωση Αττικής
T. 213 032 5999

© IAM Gourmet

Created by Advalue